Slikarska dela

Moje slike so unikatne, ustvarjene intuitivno, z občutkom, skozi katerega se prepleta ljubezen do barv, kamnov in simbolov. Vsaka slika posebej nosi svoje sporočilo, ki se je preko barv in motivov zlilo na platno skozi proces lastnega iskanja poti, prepoznavanja, zavedanja, notranje preobrazbe in ljubezni do življenja. Živahne in intenzivne barve, ki jih inspirativno nanašam na platno, mi vlivajo posebno zdravilno moč, energijo, harmonijo, svobodo do izražanja čustev ter duhovno, duševno in zelo dobro telesno počutje.
Pri ustvarjanju se potopim v čarobni svet barv, ki mi daje navdih, inspiracijo in me usmerja v neskončne možnosti ustvarjanja.
Moja velika ljubezen so kristali, v njih občutim energijo, verjamem v njihovo moč in pozitivno delovanje. Z navdušenjem jih umeščam na slike, kjer se kot

pika na i zlijejo z njihovo energijo in ustvarijo zdravilno povezavo.
V veliko veselje in zadovoljstvo mi je, da so moje slike zelo dobro sprejete. Mnogi potrjujejo dobro počutje in zaznavanje energij blaženega miru ob stiku z njimi.
Poslanstvo, ki ga želim prenesti preko svojih slik, je v sporočilih, ki jih intuitivno prenašam na platno z željo in namenom ljudem izboljšati življenje, da k sebi prikličejo samo dobro.
Slike so v večini delane z akrilnimi barvami v mešani tehniki na platnu ali lesu in so različnih dimenzij. Na posamezne slike so dodani pesek, les, koščice sadja ali pozlata. Večina slik ima dodan kristal oz. poldrag ali drag kamen.
Vsaka slika ima svoj certifikat.

Z ljubeznijo, Eminjana - Emi

Dogodki in razstave

Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Varovanje osebnih podatkov | Vse pravice pridržane © Emiartdesign. Izdelava spletne strani: Carpediem d.o.o.